lunes, 26 de septiembre de 2016

YESHUA OUR SWEET AND LOYAL ADVOCATE


1 John 1:8-9
8 If we say that we have no sin, we are fooling ourselves, and the truth is not in us. 9 But if we confess our sins, God will forgive us. We can trust God to do this. He always does what is right. He will make us clean from all the wrong things we have done.

1 John 2:1-2
Jesus Is Our Helper
1 My dear children, I write this letter to you so that you will not sin. But if anyone sins, we have Jesus Christ to help us. He always did what was right, so he is able to defend us before God the Father. 2 He is the atoning sacrifice for our sins on the cross of Calvary. He died not only for our sins but for the whole world. Jesus is the way our sins are taken away. And he is the way all people can have their sins taken away too.


1 Juan 1:8-9
8 Si afirmamos que no tenemos pecado, nos engañamos a nosotros mismos y no tenemos la verdad. 9 Si confesamos nuestros pecados, Dios, que es fiel y justo, nos los perdonará y nos limpiará de toda maldad.
1 Juan 2:1-2
Mis queridos hijos, les escribo estas cosas para que no pequen. Pero si alguno peca, tenemos ante el Padre a un intercesor, a Jesucristo, el Justo. 2 Él es el sacrificio por el perdón de nuestros pecados, en la cruz del calvario el murió no sólo por los pecados nuestros sino por los de todo el mundo.


Jāņa 1.vēstule 1: 8-9
8 Ja sakām, ka mums nav grēka, tad maldinām paši sevi, un patiesība nav mūsos.
9 Ja atzīstamies savos grēkos, tad Viņš ir uzticīgs un taisns, ka Viņš mums piedod grēkus un šķīsta mūs no visas netaisnības.
Jēzus ir mūsu palīgs
Jāņa 1.vēstule 2:1-2

1 Mani dārgie bērni, es rakstu šo vēstuli jums, lai jūs negrēkotu. Bet, ja nu kāds grēkojis, mums ir Jēzus Kristus, lai palīdzētu mums. Viņš vienmēr darīja to, kas bija taisnība, tāpēc viņš ir spējīgs aizstāvēt mūs Dieva Tēva. 2 Viņš ir Izpirkšanas upuris par mūsu grēkiem pie krusta Golgātā. Viņš mira ne tikai par mūsu grēkiem, bet visai pasaulei. Jēzus ir veids, kā mūsu grēki tiek atņemts. Un viņš ir veids, kā visi cilvēki var būt viņu grēki atņemts arī.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario