lunes, 1 de febrero de 2016

ka visa cilvēce tiks saglabāti caur mūsu "MILIE" (1 DALA)


Kāpēc Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" MIL TEVI? "Viņi" mani mīl, to es zinu, jo Bībele saka man tā. "

Es labi atceros vārdus no dziesmas es dziedu vasaras Bībeles skolā, kad man bija apmēram desmit vai divpadsmit gadus vecs. Jā, mēs zinām, ka Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" mīl mūs, jo Bībele stāsta mums.
Droši vien visvairāk citēto un visvairāk atpazīstami dzejolis Bībelē ir Jāņa 3:16, kas saka: "Jo Tētis " ABBA "mīlēja pasauli tik ļoti, ka viņš devis savu vienpiedzimušo Dēlu, lai ikviens, kas uz Viņu tic nebūtu zaudējis, bet dabūtu mūžīgo dzīve. "
Bet kāpēc Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" mīl mūs un pasauli? Daži domā, ka "viņi" mūs mīlēt bez iemesla vispār, kurā nav jēgas vispār. "Viņi" ir iemesli visu viņš dara, arī mīlas cilvēci.
Neatkarīgi no tā, ka Bībele stāsta mums, ka "viņi" mīl mūs, mūsu "MILIE" var būt daudz iemeslu, kāpēc "viņi" mīl mūs. Bet ir divas ļoti dziļi iemesli mīlestībā "viņi" ir par mums, kas ir ne iemesli atklāti paziņo par "savu" mīlestību, un tomēr viņi ir. Tomēr maz ir sapratuši šīs divas iemeslus mīlestībā "viņi" ir par mums. Tur ir kaut kas pasaulē, un jūs individuāli rada mīlestību mūsu "MILIE". Tomēr neviens no šiem iemesliem nekāda sakara ar ieguldījumu no mums. Abi iemesli ir mūsu "Sweethearts".
Kāpēc mūsu “MILIE” mūs mīl?

Vai ir kaut kas dabisks un raksturīgi cilvēci, kas ir mīlošs un vēlama?
Ikvienam patīk jaundzimušo, jo tie ir tik nevainīgi un neaizsargāts. Bet mēs visi esam pazīstami ar to, kas notiek pēc 24 mēnešiem - "briesmīgi divus gadus" kur nevainību, bezpalīdzība un maigums, šķiet atraisīt spēcīgus sprādzienus, nemieri, un egoismu. Bet mēs joprojām mīlam viņus gaida, lai tie nāk no viņu briesmīgo attīstības posmā divu gadu laikā. Līdzīgi, mūsu "MILIE" gaida cilvēci, savos briesmīgajiem divdesmitajos un trīsdesmitajos gados, jo "viņi" zinu, ka jebkurā brīdī "viņi" vēlēšanās, "viņi" var dot visas šīs šausminošas lietas nožēlot grēkus un pārmaiņām. Bet Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" nemīl cilvēci viņa miesīgā un "briesmīga" posmā.
Vecs un ļoti nodilis sakot, "tāpat kā es esmu" nav vietas Vārdu mūsu "MILIE". "Viņi" nepieņems ", tāpat kā jūs," neatkarīgi no tā, cik tūkstoši mācītājiem un evaņģēlistiem pateikt savādāk. Mēs visi esam bijuši upuri Bībeles apgalvojumam, ka "Dievs ienīst grēku, bet mīl grēcinieku." Tiešām? Un vai kāds ir nodaļu un dzejolis par to? ES tā nedomāju. Pieņemsim to apskatīt stāvokli cilvēks "kā ir", kā mūsu "MILIE" redz mums.

Miesīgais cilvēks prāts ienīst mūsu "MILIE" un mīl grēks

Kad Raksti runā par "miesīgā prāta" cilvēks vai cilvēks "miesa", tā runā par savu garīgo stāvokli un attieksmi, kamēr mūsu "MILIE" vadīt persona ar garīgo procesu nožēlas.

Mums ir daudz paziņojumus apstiprinot vājo un grēcīgo stāvokli cilvēka sirds. Šeit ir tikai daži no tiem:

1. "Jo visi ir grēkojuši, un viņiem trūkst Dieva godības (Tētis "ABBA "), un mūsu "MILIE "(Rom. 3:23)
2. "ir acīmredzamas miesas darbi, kas ir: laulības pārkāpšana, nešķīstība,

nekrietnība nekaunība, elkdievība, burvestība, ienaids, dispersija, nenovīdība, dusmas, ķildas, seditions, ķecerības, skaudība, slepkavība, piedzeršanās, revelries, un lietas, piemēram, tiem; no kurām es iepriekš saku, kā jau esmu paziņojis, ka tie, kas dara tādas lietas dara, nemantos Dieva valstību (Tētis "ABBA"), un mūsu "MILIE" (Galatiešiem 5: 19-21).

3. "Sirds ir maldinošs pār visām lietām, un izmisīgi nelabs: kurš var to zināt?" (Jer 17: 9)
4. "ikvienu, kura domāšana kontrolē viņu grēcīgās sevi ir pret DIEVU. Viņi atsakās paklausīt DIEVA (Tētis "ABBA") un mūsu "MILIEM" likumu. Un tiešām viņi nespēj paklausīt to "(Romiešiem 8: 7).

5. "Tātad, ko mēs esam labāki par viņiem? nav, nekādā veidā, jo mēs jau teicam, ka jūdi un grieķi visi esam zem grēka, kā ir rakstīts: Neviens nav taisnīgs, nav pat viens, neviens nesaprot, Nav kurš meklē DIEVU (Tētis "ABBA"), un mūsu "MILIE"; viss ir nogriezās kopā kļūt nevērtīgs; neviens nav labs, pat ne viens "(Romiešiem 3: 9-12).

6 6 Tā mēs visi esam palikuši kā nešķīsti, un visa mūsu taisnība ir kā sārņains tērps. Mēs novīstam kā lapas, un mūsu grēki mūs aizrauj kā vējš. (Jesajas 64: 6)
7. Visiem cilvēkiem ir atteikušās paklausīt DIEVAM. Un viņš viņus visus kopā [jūdi un pagāni - tas ir viss, cilvēce] kā cilvēki, kas nepakļaujas viņu, lai viņš varētu parādīt žēlastību ikvienam. (Rom 11:32.)
Ņemiet vērā, ka DIEVS būs "apžēlojies par visiem", jo "visi ir grēkojuši." Tētis “ABBA” un musu “MILIE” radīja cilvēku rase, un padarīja viņus garīgi vājš, Eva vaina viņas pirmā testa. DIEVS viņiem teicu, ko viņi varēja un nevarēja ēst. Ieva nekavējoties tika nodota viņas "iekāre miesas, iekāre acīm, un dzīves lepnība", kad sātans parādīja viņai iespēju. Tas garīgi vājš prāts un sirds ne bija tapecka Eva dzivoja grēka dzīve, tas bija ar viņu jau no paša sākuma. Tādēļ, tas ir Tētis “ABBA” un musu “MILIE”, lai novērstu akmeņaina cilvēka sirdi, un pārveidot miesīgā prāta Izcietis “DIEVA” mērķim garīgajā attīstībā cilvēks. Paul sniedz detalizētu aprakstu par to, kā cilvēks ir dabiski veidojas:

"Tagad miesas darbi ir skaidrs, kas ir: netikumība, nešķīstība, jutekliskums, elkdievība, maģija, naids, nesaskaņas, greizsirdība, dusmas, sāncensība, strīdiem, frakcijas, skaudība, dzeršana, carousing, un lietām, piemēram, šo, kas brīdina tu, kā jau esmu teicis jau iepriekš, ka tie, kas tādas lietas nebūs mantot DIEVA(Tētis "ABBA"), un mūsu "MILIE" valstību (Galatiešiem 5: 19-21).

Nopietni, kā var Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" mīlet " maģija, dzeršana, un slepkavību?" Viņi nevar, ne "viņi" nemīl šos cilvēkus ka izdara šādus noziegumus.
"Jo no iekšienes, no cilvēka sirds, tikt ārā ļaunas domas, laulības pārkāpšana, nešķīstība, slepkavība, zādzība, mantkārību, ļaunumu, viltību, lewdness, skaudība, apmelot, lepnība, vieglprātība Visi šie ļaunumi iziet no iekšienes, un apgāna cilvēks "(Marka 7: 21-23)
Mums ir teikts:
"Sirds ir maldinošs pār visām lietām un izmisīgi nelabs [Ebr: ļoti vāja]: kurš var to zināt?" (Jer 17:. 9)
Tātad, tiesam Tetis "ABBA" un mūsu "MILIE" īsti "mīlet", tik ļaunie un viltīgi cilvēki?
Bībeles atbildes:
Biedējošs atklāsme: Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" naida grēcinieki
Nav Raksti, kas saka, ka "viņi" ienīst visus, kaut gan visiem grēkiem:
"Jo visi ir grēkojuši, un viņiem trūkst godības no Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE "(Romiešiem 3:23)
Tomēr, ja grēks kļūst par dzīves veidu, un tad, kad grēki ir noteikta lieluma un vulgārais, Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" naida grēcinieki un viņu grēki. Lūk, daži piemēri:
23 Un nestaigājiet to tautu likumos, kuras Es aizsūtu prom no jums, jo tie to visu ir darījuši, bet Es apniku ar tiem. (Mozus 20:23)

"Bet, ja jums nav paklausīt mani un nav veikt visus šos baušļus, mana dvēsele nīst tevi ..." (Mozus 26:14, 30) "Jo, kas dara šīs lietas, ir riebīgi Kungam un mūsu" Sweethearts " (Mozus 18:12 ". ..Property kurš apņemas netaisnību ir riebīgi uz Dievu, savu Kungu, un mūsu" MILIE. "(Mozus 25:16), kas izgatavota" viņiem "greizsirdīgs ar svešiem dieviem, ar savām negantībām" viņiem ", lai dusmas ... Un Kungs un mūsu "Sweethearts" redzēja, un piepildīja dusmas ... "(Mozus 32:16, 19)," Tie, kas cildina ne stāvēt pirms jūsu acu priekšā, jūs ienīst visas ļaundari ... "(Psalms 5 : 5) "... un tētis" ABBA "un mūsu Sweethearts ir dusmīgs [ebreju:" dusmīgs, naida negantību '] katru dienu ar ļaunajiem. "(Psalms 07:11)" Sakarā ar vēlmi viņa sirds nelabs lepojas, un svētī mantraušiem kuriem Jehova ienīst "(Psalmi 10: 3)" Lai ļaunajiem lepojas ar savas sirds vēlmi, un svētī mantraušiem ko Kungs ienīst "(Psalms 11: 5)." Kad mūsu "Sweethearts dzirdējis, un bija dusmīgs, un ievērojami abhorred Izraēlu. "(Psalms 78:59)" Par iedomīgiem! [nepaklausīgiem] ir negantība Tam Kungam ... "(Salamana Pamācības 03:32)" Ir sešas lietas par "LORD" un mūsu " sweethearts "naida, septiņi ir negantība pie" viņiem "... nepatiesa liecība, kurš stāsta melus, un viens, kas sēj nesaskaņas starp brāļiem. "(Salamana Pamācības 06:16, 19)" Ja kāds nemīl Kungu, lai viņš būtu lāsts (nejauks). Maranatha! (Kungs nāk!) "(I Kor. 16:22 Nasb tulkojums)
"Ak Adulterers Dvēseles! Vai jūs nezināt, ka šīs pasaules draudzība ir ienaidā [naidu] Dievam? Tāpēc tas, kurš vēlas būt pasaules draugs, ir ienaidnieks “DIEVA” un musu “MILIE”." (James 4: 4)

Tātad, kāpēc Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" mīlet cilvēks? "Viņi" ienīst grēku cilvēks un ienīst vīrieti, kurš izdara grēku. Un tas ir tā, ka visi cilvēki ir. Tātad, kas paliek mūsos, ka "viņi" var mīlēt?
Ir Rakstos, ka daži varētu domāt, ka ir pretrunā ar daudzu iepriekšējo Rakstus, kas deklarē, ka Dievs ienīst grēciniekus, dzejolis ir atrodams Rom. 5: 8.
"Bet Tētis " ABBA "parāda Savu mīlestību uz mums, jo, ka, kamēr mēs vēl bijām grēcinieki, Kristus nomira par mums."
Tātad šis dzejolis pierāda, ka Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" mīlēt mūms pat tad, kad mēs grēkojam? Nē, viņš to nedara. Tas var šķist tik, bet pieņemsim ņemt tuvāk apskatīt.

Kristus nomira par grēciniekiem un viņu grēkiem

Kristus nomira par grēciniekiem:
"Bet "Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" parāda Savu mīlestību uz mums, jo, ka, kamēr mēs vēl bijām grēcinieki, Kristus nomira par mums." (Romiešiem 5: 8)?
Kristus ir miris par mūsu grēkiem:
. "Jo es jums mācīju to ziņu, ka esmu saņēmis es jums teicu svarīgākās patiesības: ka Kristus ir miris par mūsu grēkiem, jo Raksti saka; (I Kor 15:. 3)
Ja Jēzus "miris par grēciniekiem," tad mīl grēciniekus? Nē. Viņš arī "miris par mūsu grēkiem." Ja mirst par grēciniekiem parāda Tetis "ABBA" un mūsu "MILIE" mīlestību par grēciniekiem, lai arī, tāpat mirt par mūsu grēkiem pārbaudītu "viņi" mīlestība par mūsu grēkiem, bet "viņi" ienīst mūsu grēkus. Lielākā daļa no mums ir pazīstami ar šo Rakstu:

"Bet jūsu pārkāpumi [Han: ļaunums, grēks, ļaunums]. Ir atdalīta starp jums un jūsu DIEVA, un jūsu grēki apslēpj Viņa vaigu no jums, un viņš nevar dzirdēt" (Jesajas 59: 2)
Rezolūcija, kāpēc Kristus miris par mums, grēciniekiem, un mūsu grēkiem - divas lietas, ko DIEVS ienīst.
Ņemiet vērā, uzmanīgi, ka ROM. 5: 8 saka, ka Dievs mīl grēciniekus, vai mīl mūs, kamēr mēs esam grēcinieki. Ir teikts, ka Dievs "Bet Dievs parāda Savu mīlestību uz mums, jo, ka, kamēr mēs vēl bijām grēcinieki." "Prove" nozīmē "ieviest vai eksponāts." Jā, Dievs "ievieš" Viņa mīlestība pret grēciniekiem, kamēr tie vēl ir grēcinieki, bet nav īsti mīlēt tos, kamēr tie grēko. Tāpēc Dievs nevar ienīst grēciniekus (daudzi Raksti apliecina tas, ieskaitot tos, kas minēti iepriekš), un mīlestība grēcinieki, bet grēko. DIEVA Vārds nav pretrunā. Tetis un mūsu "MILIE" mīlestība cilvēcei pirms krusta gulēja uz to, ka visi tiks vērsta uz grēku nožēlu par to darbu, un ka tētis "ABBA" un mūsu "Sweethearts" redz lietas, ne tikai, jo ka tie ir, bet ka tie būs . Tas bija tas, ko "viņi" redzēja, ka cilvēks varētu būt nākotnē pēc grēku nožēlošanu, kas "viņi" mīl.
Ja Pāvils vēlējās, lai pastāstītu mums, ka Dievs mīl grēciniekus, kamēr tie vēl grēko, viņš būtu vienkārši pateikt kaut ko līdzīgu: "DIEVS mīl mūms, kamēr mēs vēl bijām grēcinieki." Vai vēl tiešāk: "Dievs mīl grēciniekus." Bet Dievs tikai "pierāda", "Enter" vai "eksponāti", kas mīl priekšlaicīgi. Paul padara šo vieglāk saprast dzejā 16. punktā, kur ir teikts: "... 17 tā Dieva priekšā, kam viņš ticēja, kas mirušos dara dzīvus un sauc vārdā to, kas vēl nav, it kā tas jau būtu.(Romiešiem 4:17). Un kā mums ir teicis neskaitāmās vietās Rakstos, ka "YESHUA" (Jēzus) ir Glābējs no visiem vīriešiem, un ka viņa mīlestība un upuris pie krusta aptver visus grēkus, visiem cilvēkiem, visu laiku.

"Viņš pats ir mūsu grēku izlīdzināšana: ne tikai mūsu vien, bet arī visai pasaulei." (Es, Jānis, 2: 2)
"Dievs mūsu Glābējs, kurš vēlas visus cilvēkus [visi grēcinieki] saglabāt un nākt uz zināšanām patiesības ". (I Tim 2: 4.)
No visa pestīšana esam 100% drošs
Kāpēc sūtīt savu Dēlu brutālo piekaušanu un krustā sišanas "apmierina" Tētis "ABBA"? 10 Bet Tas Kungs bija lēmis viņu satriekt ar ciešanām. Kad viņš nodos savu dvēseli par salīdzinājuma upuri, viņš redzēs izaugam jaunu dzimumu un dzīvos ilgi, un Tā Kunga gribas piepildīšana svētīgi sekmēsies ar viņa rokas darba palīdzību. (Jesajas 53:10).

Ebreju vārds, kas tulkots ", lai zilumi" nozīmē "drupināt, hit gabalos, pārtraukums (gabalos), vairāk asaru, smalcināt, iznīcināt, pazemīgs, apspiest, aizskart" (ebreju Lexicon Strong). Lasīt ka atkal ... Padomā par to minūti ... Kā var "apmierināt" Tēvu, lai redzētu VINAM vienigais bērns, iet caur šāda cilvēku postījumiem, atņemšanu un degradācija tik nežēlīgu? Dievam bija zināt, ko viņš dara nevarētu uzrādīt nelielu kļūmi. Šāda neizmērojams upuris var būt attaisnojams tikai tad, ja 100% kopējā veiksme un pilnveidošana notiek.
Dievs nav riska ziedojot savu Dēlu, "bet" mēs vēl bijām grēcinieki, "pirms" nožēlot, jo Dievs zina, ka pestīšana ir pilnīgi savās rokās, nevis rokās cilvēcei. Ja nožēla, konversija un pestīšana ir atkarīga no mums, Dievs nevarēja būt pārliecināti, ka viena persona ir nožēlojuši grēkus un saglabātas. Šie ir tikai daži no iemesliem, kāpēc pestīšanu visai cilvēcei ir pilnībā atkarīga no “DIEVA” un musu “MILIE” un “VINI” vien: "Neviens nevar nākt pie manis, ja vien Tēvs ... vērš viņu" (Jāņa 6:44) "... labestību Dieva ved jūs pie atgriešanās "(Romiešiem 2: 4)
" Jo no žēlastības jūs esat pestīti ticībā, un tas nav no jums, tā ir Dieva dāvana”. (Efeziešiem 2: 8)
10 Jo mēs esam Viņa darbs, Kristū Jēzū radīti labiem darbiem, kurus Dievs iepriekš sagatavojis, lai mēs tajos dzīvotu. (Efeziešiem 2:10)
"Veicot savas gribas [nevis mīts par brīvo gribu, ja ne Dieva gribai]
18 Tetis "ABBA" un mūsu "MILIE" no brīvas gribas Viņi mūs ir dzemdinājis ar patiesības vārdu, lai mēs būtu Viņiem radījumu pirmaji. (Jēkaba 1:18) "Viņi dzimuši ne no asinīm, ne no miesas iegribas, ne no vīra gribas, bet no DIEVA un musu “MILIE” [gribas]." (Jāņa 1:13)
"Tātad, ko mēs sakām, lai šo? Ja Dievs par mums, kas ir pret mums?" (Romiešiem 08:31)
9 Tāpēc arī Dievs Viņu ļoti paaugstinājis un dāvinājis Viņam Vārdu pāri visiem vārdiem, 
10 lai Jēzus Vārdā locītos visi ceļi debesīs un zemes virsū un pazemē 
11 un visas mēles apliecinātu, ka Jēzus Kristus ir Kungs Dievam Tēvam par godu. (Filipiešiem 2: 9-11)

Un tas ir tas, kā Dievs zināja, ka Kristus upuris nav būs veltīgi. Raksti nevarētu būt skaidrāks: Salvation nāk no Dieva, un no Dieva, un tāpēc, neveiksme ir neiespējami. Un pat mūsu kristīgā dzīve pēc Dieva tur tas viss ir no Dieva, nevis no sevis:
" 20 Līdz ar Kristu esmu krustā sists, bet nu nedzīvoju es, bet manī dzīvo Kristus; bet, cik es tagad dzīvoju miesā, es dzīvoju ticībā uz Dieva Dēlu, kas mani ir mīlējis un nodevies par mani. "(Galatiešiem 2:20).

No hay comentarios.:

Publicar un comentario