miércoles, 3 de febrero de 2016

ka visa cilvēce tiks saglabāti caur mūsu "MILIE" (3 DALA)




"Un, kad viņi dzirdēja par mirušo augšāmcelšanos, daži izsmēja, un citi teica, mēs tevi uzklausīšu atkal par šo jautājumu" (Ap.d. 17:32) "Jūs būsiet mani dēli un meitas, saka:" Kungs, Visvarenais "( II Cor 06:16:18)
1 Redziet, kādu mīlestību Tētis “ABBA” mums ir parādījis, ka tiekam saukti Dieva bērni, un mēs tādi arī esam. Pasaule mūs tāpēc neatzīst, ka tā Viņu nav atzinusi. 
2 Mīļie, tagad mēs esam Dieva bērni, un vēl nav atklājies, kas mēs būsim. Mēs zinām, ka, kad tas atklāsies, mēs būsim Viņam līdzīgi, jo mēs redzēsim Viņu, kāds Viņš ir. 
3 Katrs, kam ir šī cerība uz Viņu, šķīsta sevi pašu, kā Viņš ir šķīsts."(Jāņa 1. Vēstule 3: 1-3)

Vai nav jums liekas emocijas, vēlme par mūsu "MILIE" vārdus, kad "viņi" runā par nākotni "viņi" plāns ar "saviem" cilvēkiem? Nu, klausīes atkal: "Es dzirdēju stipru balsi no troņa [debesu] ..." Kāpēc "lielā" balss? Kāpēc ne balss? Tāpēc, ka tas ir liels paziņojums, ko Visvarenais "DIEVS". Grieķu vārds, kas tulkots "liels" nozīmē "ļoti, stiprs, spēcīgs, skaļi un spēcīga." "Te ir mājoklis mūsu "MILIE" [ir] ar cilvēkiem ..." "Redzi," Kāpēc? Jo Tētis "ABBA" Visuvarenais dos lielu un krāšņās paziņojumu. "VINS" un mūsu "MILIE" padarīs "viņu" mājas ar cilvēci! "Viņi" nāk, lai dzīvotu kopā ar mums. 2 Un es redzēju svēto pilsētu, jauno Jeruzālemi, nokāpjam no debesīm no Dieva, sagatavotu kā savam vīram greznotu līgavu. 3 Un es dzirdēju stipru balsi no troņa sakām: "Redzi, Dieva mājoklis pie cilvēkiem, Viņš mājos viņu vidū, un tie būs Viņa ļaudis, un Dievs pats būs ar viņiem. (Atkl 21: 2-3).
Mūsu "MILIE" nav radījusi veida radījums ar izciliem izlūkošanas augiem un dzīvniekiem, lai "viņi" varētu sazināties ar viņiem. Cilvēki ir ne tikai sava veida spēli mūsu "MILIE". "Viņi" nav radījusi veida ārvalstnieku, kad viņi radīja mūs. Mēs esam paplašināšanu "viņu" ģimenes, "viņu" radiniekiem. Mēs esam " Tētis "ABBA" bērni - mēs esam paplašināšana RASE mūsu "MILIE"!
Daži pagānu grieķi dzīvoja un nomira gadsimtiem ilgi, nezinot, kurš bija "nezināms GOD". Tātad, kāda vērtība šī jaunā informācija Pāvila ir visiem tiem miljoniem, kas ir miruši nezināšanas dēļ? Vai viņi lemts izzust un zaudēts uz visiem laikiem? Nē, Paul aptver Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" plānu visiem cilvēkiem visu laiku šajā īsajā sadaļā Rakstiem. Viņš pastāstīja, ka visas tautas ir "viens asinis" un tāpēc ir viena rase – Rase no Tētis "ABBA" un Dieva bērni, vai "viņa" radiniekiem.
Un ko Pāvils, uzdodot to darīt ar šīm zināšanām par identitāti "nezināmu DIEVU?" Pāvils māca viņiem, ka tagad viņi ir "janožēlot" (30 Ver.). Tas ir sods par tiem, bet to, ko par viņu ģimenēm un mīļajiem, kas ir miruši? Vai nav Jāņa 3:16 saka: ka Tētis "ABBA" un mūsu "MILIE" "mīl" pasaule? Nu, Pāvils uzdod tiem:
31 Jo Viņš nolicis dienu, kurā Viņš (Tētis "ABBA"), pasauli taisnīgi tiesās caur kādu Vīru (“YESHUA”), ko Viņš izredzējis un par ko visiem liecību devis, uzmodinādams To no mirušiem. Apustulu Darbi 17:31
Augšāmcelšanās deva viņiem cerību, tāpēc daži no tiem ticēja, kad viņi dzirdēja par augšāmcelšanos, jo tas viņiem deva cerības uz nākotnes pestīšanu.
Tie, kas "ticēja" Paul un nožēlojis būs augšāmcelšanās spriest pārējo pasauli pie "paredzētajā dienā", un tie, kas "izsmēja" būs tie, kas saņem sodu. Izmēģinājums ir tas, kas nes grēku nožēlošanas un taisnīgumu visu cilvēci:
9 Mana dvēsele meklē Tevi arī naktī, mans gars ilgojas pēc Tevis; kad Tu sodi pasauli, tad tās iedzīvotāji mācās taisnību.,(ne tieši tagad, bet "kad") cilvēki iemācīsies pareizo dzīves veids (korekcija, disciplīna, izglītība, mācību). Jesajas 26: 9
9 Ļauna neviens vairs nedarīs [Cilvēki zemes] un negrēkos visā Manā svētajā kalnā, jo zeme būs Tie “Kungie”(mūsu MILIE) atziņu pilna kā jūras dziļumi, kas līdz pašam dibenam ūdens strāvu pilni. (Jesajas 11: 9)

Dievs ne tikai redz visu, kā ir, bet, kā visu būs. Vai mēs tiešām uzskatām, ka mūsu Debesu Tēvs kļūdās, un tas ir iesniegusi baznīcas, kad runa ir paaugstināt "savu" saviem bērniem? Nopietni, vai kāds tiešām tic, ka? Ja lielākā daļa cilvēces ir ceļā uz elli, ko tas saka par mūsu MENTOR un TEVU DIEVS?
Tētis "ABBA" bija apmierināts ar Ābrahāmu, jo viņš zināja, ka viņš gatavojas apmācīt savus bērnus paklausīt "VINU" (Genesis 18:19). Paul uzdots vecākiem nav provocēt dusmas uz saviem bērniem (Efeziešiem 6: 4), un tētis "ABBA" aicina visus: 6 Māci savam bērnam viņa ceļu, no tā viņš neatstājas arī tad, kad viņš jau vecs kļuvis. "(Salamana 22: 6).. Kā tad, ka Baznīca māca, ka tētis "ABBA" zaudēs lielāko daļu no "viņu" sacīkstēs, "viņu" radiniekiem, " viņu " ģimenes, " viņu " bērni, un ka "viņš" un mūsu “MILIE” sodīs ļauno teroristu ellē ar uguni uz visu mūžību?
Jā, jums ir nepieciešams pieņemt un ticēt JEZUS KRISTUS ( "YESHUA") ,bet jautājums ir, Tētis "ABBA" un mūsu "Sweethearts" ir atbildīgi par šo universāli notikt, ja "viņi" nodot "savu" roku glābt pasauli taisnīgi ar saviem spriedumiem. Tad un tikai tad: ...
10 Tētis "ABBA" izdarīja tā, ka katrs cilvēks priekšgala uz leju, lai godinātu nosaukumu "YESHUA" (Jēzus).

Ikvienam debesīs, virs zemes, un apakšzemē priekšgala. 11 Viņi visi atzīties, "Jēzus Kristus (“YESHUA”) ir Kungs," un tas dos slavu Tētis "ABBA". (Filipiešiem 2: 10-11)
Tētis "ABBA", teica, ar savu muti:
"Kas būs, ka visi cilvēki tiktu glābti [gribu, mīlestību, veikt], un nāk pie patiesības atziņas." (I 2 Tim. 4)
Tomēr tā ir valstība iespēju, ka mūsu "MILIE" neglābs visu cilvēci? Kā varētu but Viņu prieks par "viņiem", "TO" mērķis, "TO" konsultācijas, "TO" plāns, "viņu" būs un "viņu" vēlmes, pilnīgi nespēj kad runa ir saglabāt visas "viņu" bērni? Vai Word mūsu "Sweethearts" saskaņā ar Baznīcas mācībām, ka "viņu" lielākais prieks ir, lai saskaņotu visus "viņu" bērni "TO" ģimeni?
10 "Sākumā, es tev teicu, kas notiktu beigās. Ilgu laiku atpakaļ, es tev teicu, lietas, kas vēl nav noticis vēl. Kad es plānoju kaut ko, tas notiek. Ko es gribu es daru. 11 Viss, ko es teicu notiks tāpat kā es teicu, ka būtu. (Jesajas 46: 10-11)
Tā ir Dieva zaimošana uzskatīt, ka vēlmes mūsu "Sweethearts" ir tikai vāja un nesasniedzami vēlmes! No Daddy "ABBA" Es jau domāju, viņš ir rakstījis, viņš pavēlēja, viņš ir vēlējies to, kas ir jādara!
Ja iepriekš paziņojumi iedvesmoja mūsu "Sweethearts" caur pildspalva Jesajas ir taisnība, tad paziņojumi simtiem tūkstošu kristiešu teologi ir nepatiesa. Jo pareizticīgo teoloģija māca, ka lielākā daļa no cilvēces netiks saglabāts. Ka Daddy "ABBA" NO darīs visu, ko viņš vēlas, un jā, kaut gan "ABBA" ir teicis, viņš nebūs tas jāpilda, un, lai gan "ABBA" ir noteikusi, viņš nevar vai nu! Wow! Kā var kāds sagrozīt Vārdu "ABBA" un mūsu "Sweethearts" tādā mērā? Vai nav vainīgs smagi grēka.
"ABBA" un mūsu "Sweethearts" nepadara solījumus vai apgalvojumus velti, ka "viņi" nevar izpildīt:
11 Tādā pašā veidā, mani vārdi atstāt manu muti, un viņi nenāk atpakaļ bez rezultātiem.
Mani vārdi padara lietas notiek, ka es gribu, lai notiktu. Viņiem izdodas darīt to, ko es nosūtīt tos darīt. (Jesajas 55:11)
Mūsu "sweethearts" mīlestība cilvēce, un "viņi" glābs cilvēci - visu cilvēci!

Iemesls Divi: KĀPĒC MŪSU Sweethearts LOVE YOU individuāli?
Tagad pieņemsim atbildēt uz jautājumu, "Kāpēc mūsu "MILIE" mīl tevi" jūs īpaši. Citiem vārdiem sakot, kāpēc "viņi" vēlas jums individuāli, jo īpaši, un tādā veidā, tikai? Jā, jums ir ģimenes loceklis "viņiem", un loceklis cilvēces, un tāpēc mūsu "MILIE" mīl tevi. Bet tur ir vairāk. Ja "viņi" nav ietaupīt, tad jums būtu zaudējis uz visiem laikiem, "viņi", tad cietīs zaudējumus, ka ikviens cits uz zemes nevarēja aizpildīt. Tur ir kaut kas par jums personīgi, individuāli mūsu "MILIE" vēlas. Un tas kaut kas ir tas pats iemesls, ka jums pastāv un pastāvēs mūžīgi "viņiem” ģimenē Kas tas ir?

Paziņojums, ko Tētis "ABBA" ir ko teikt par sevi un mūsu "MILIE", jo tam ir tieša saistība ar jums:
25 "Kam jūs Mani pielīdzināsit, ka Es tam būtu līdzīgs?" jautā Svētais. (Jesajas 40:25)
5 Ar ko jūs Mani salīdzināsit, kam Mani pielīdzināsit, ka mēs būtu līdzīgi? (Jesajas 46: 5)

"Lai jums, tika pierādīts, lai jūs zināt, ka" Kungs ir "DIEVS", tur nav citu bez viņa." (Mozus 4:35)
9 Pieminiet notikumus kopš seniem laikiem, ka Es esmu Dievs un cita nav neviena, Dievs, kam nav cita līdzīga!, "(Jes 46: 9.)
34 Kas gan ir izpratis mūsu “MILIE” prātu, kas ir bijis Viņa padoma devējs? 
35 Jeb kas Viņam ko iepriekš devis, par ko nāktos atmaksa? 
36 No Viņa, caur Viņu, uz Viņu visas lietas. Viņam lai gods mūžīgi! Āmen. Romans 11: 34-36
6 "Tā saka Tas Kungs (“YESHUA”), Israēla Karalis un Glābējs, Tas Kungs Cebaots:
"Es esmu pirmais un es esmu pēdējais; Bez "MANI" nav DIEVS. Jesajas 44: 6

Atkal un atkal "ABBA" un mūsu "MILIE" informējiet mūs, ka "viņi" ir visvarens, viszinošs, visuresošs, visi mīlestība, vienīgie veidotāji, mūsu Redeemers, mūsu cerība, mūsu vienīgā Glābēji, ka "ABBA" ir mūsu debesu tēvs un "viņi", ir GOD; Ne vairāk arā no "viņiem". Un šis apraksts par mūsu "MILIE", ko "viņi" ir rādītājs, kā un kāpēc "viņi" ir radījuši jums. (Lai gan mēs visi esam dzimuši, izmantojot dabisko procesu no grūtniecības perioda deviņus mēnešus mātes klēpī, daudzi Raksti liecina, ka mūsu "MILIE" get nopelns mūsu eksistenci, kad "viņi" apstiprina, ka mēs esam viņa "radīšana. (Ps 102: 18).
Tātad katrs no mums individuāli esam "veidošana mūsu "MILIE". Tā kā tas ir taisnība, tad ir jābūt iemesls, kāpēc" viņi "radīta jums, kā jūs esat. Nav viena persona uz zemes, kas ir šeit, nejauši vai ka" Viņi ". ignorēt Ja mūsu "MILIE " zināt, cik matu muns ir uz galvas (Mateja 10:30, kas mainās katru reizi, kad jūs suka matus), tad" viņi "zina daudz par jums -" viņi "zina visu par jums lai gan līdzīgi, "Viņi ir daudz pārāka par cilvēci, vai spēks, zināšanas, gudrība, tikums, uc
Tātad Kas ir tas par jums individuāli, ka viņi nevar atrast nekur citur? Kāpēc "viņi" ir nepieciešams jums, kad "viņi" ir miljardiem citiem cilvēkiem? Protams, tur nevar būt nekas mums individuāli, kas nav visos citiem cilvēkiem uz zemes, vai ne? Kāpēc mums var būt tik daudz vērtību, ka "YESHUA" mirt par mums? katrs no mums? Ko jūs domājat, ka jums ir, ka neviens cits nevar izpildīt?

No hay comentarios.:

Publicar un comentario