martes, 2 de febrero de 2016

ka visa cilvēce tiks saglabāti caur mūsu "MILIE" (2 DALA)



Jā, "YESHUA" (Jēzus) mīl Pāvilam, kad viņš redzēja, kā viņš būtu, kad viņš pārsteidza viņu ceļā uz Damasku. Tas ir "PAUL" ka "YESHUA" mīl, nevis "Saul", kurš bija slaktiņu un vajāšanu "viņa" sekotāji.
Tas ir labestība no Tetis "ABBA" un mūsu "MILIE", kas ieved grēciniekus:
"Vai jūs nicināt bagātību" viņu "laipnību un iecietību un pacietību, nezinot, ka" viņus "labprātība ved jūs pie atgriešanās?" (Romiešiem 2: 4)
Jūs, iespējams, domāja, ka ar savu "bezmaksas būtibu" jūs atnācāt pie atgriešanās. Ja jūs ta domājat, ka tad "nicināt bagātību" viņus "labestības un pacietības, un lēnprātības [pacietības]." es to nedomāju, ka kāds no mums vēlas būt vainīgs "nicināt viņus bagātību" labestību. 
Un svarīga daļa labestību mūsu "MILIE" ir "viņu" spriedumi, kas nes taisnīgumu visai cilvēcei:
"Jo, ja" jūsu "spriedumi ir uz zemes, tad habitants pasaules mācās taisnību." (Jesajas 26: 9)

Vārds "spriedums" nozīmē to pašu, "taisnīguma" šajā kontekstā. Skatīt Gen.18: 25:
"Tiesnesis" no visu zemi, nav darīt to, kas ir pareizi [ebreju:" tiesnesis "]?"
Tas ir labi, "ir tiesības ir tulkojums no ebreju vārda" tiesnesis ". Amazing! Kad mūsu “MILIE" veikt pasaules iedzīvotāji darīt pareizās lietas [būtu tiesības], viņi mācās taisnību, un tādējādi būs taisnīgs un mūsu "MILIE" glābs ikvienam.

Mūsu "MILIE" "tiesnesis" brīnumiem, ka ir nepieciešams spriedumi viņi dara ļoti ātri brīnumus. Piemērs: Pāvilu vadīja uz Damasku, lai vajātu kristiešus, bet "YESHUA" apžilbināja ar gaismu no viņa godības un Paul krita uz sava vaiga, trīcēdams izbrīnā sacīja: Kungs, ko jūs vēlaties, lai es daru? mūsu "MILIE” noņemt veikšanu Pāvila sekundēs. Bija šī konversija mazāk reāls Pāvilu, kas tika uzsākta ar DIEVU, nevis Pāvils? Es apliecinu jums, ka Pāvils nebija nodoma iet uz Damasku pielūgt Kungu.
Ar šo piemēru punkts ir parādīt, ka mūsu "MILIE" var pārvērst jebkuru vīrieti viņi vēlas, un to var darīt ļoti ātri, lai mūsu “MILIE”. "Var pārvērst visu pasauli - uz visu cilvēci, tas nav neiespējams uzdevums" viņiem ". Un nē, mūsu "MILIE" nav nepieciešams, lai piespiestu vīrieti pret viņa gribu, lai nožēlot ne spēku mūsu "MILIE" vai sodus, kas apvieno vīriešus nožēlas, bet labestību mūsu "MILIE”.:

"Vai jūs nicināt bagātību" to "laipnība un tolerance un pacietība, nezinot, ka labestība mūsu "MILIE” (Romiešiem 2: 4) "ved jūs pie atgriešanās?"
PAUL iezīmē pierāda, ka mūsu "MILIE" mīl pasauli
Mūsu "MILIE" izmanto kapitāla grieķu pasaulē, Atēnas, uz vietas lielā atklāsme par viņa attiecībām ar cilvēci, viņa spriedumu, un galīgo pestīšanu.
Kad Pāvils tika izraidīts no vairākām pilsētām par sludinot Kristu, viņš devās uz Atēnām un sludināja katru dienu tirgū, kur daži epikūriešu un stoiķu atrastu Pāvils jautāja: "? Ko šis pļāpa grib teikt" (Apustuļu 17:18). Citi apsūdzēja viņu mācīt "svešiem dieviem", jo viņš sludināja par "YESHUA" un augšāmcelšanos. Tad viņi ņēma Pāvilu uz Areopagus (Augstās tiesnešu padomes Atēnas), kur viņi vēlējās dzirdēt vairāk Paula dīvaini mācībām.

"(Visiem Athenians un ārzemniekiem, kas tur bija, nebija ieinteresēts kaut kas cits, bet stāsta vai dzirdes kaut ko jaunu.) (Tiesību akti, 17:21)
Tā sākās Pāvila sludināšanu:
22 Pāvils, stāvēdams areiopaga vidū, sacīja: "Atēnieši, es redzu, ka jūs visās lietās esat ļoti dievbijīgi. 
23 Jo, staigādams un aplūkodams jūsu svētumus, es atradu arī altāri ar uzrakstu: Nepazīstamam Dievam. Ko jūs nepazīdami godājat, to es jums sludinu. "(Ap.d. 17: 22-23).
Un tā, mūsu "MILIE" izmantoja pagānu dievkalpojumu un pagānu reliģiju pagānu grieķiem atklāt "sevi" kā pasaules radītāju, un visas lietas, KUNGS no debesīm, kas krogā dzīves, un ka "viņi" nav cienījams ar rokas vai atrodami tempļos, ko cilvēks.

Paul tad parāda, kā šie pagānu grieķi Athenians noteikti jāattiecina uz visiem cilvēkiem uz zemes, ir plāns un mērķis mūsu "mīl" cilvēcei. Tagad pieņemsim parādīt savienojumu "viņiem", ar cilvēci un kāpēc viņš mīl cilvēci.
Iemesls One:
Kāpēc mūsu "MILIE" mīl pasauli?

Pāvils stāstīja Athenians, ka DIEVS, kas bija nezināms tiem, faktiski tas bija pats DIEVS, pielūdza. Un tapecka Pols bija liels skolotājs un psihologs, viņš izmantoja māņticību citu, lai parādītu, kurš patiesais DIEVS tiešām ir. Tātad Pāvils rāda viņiem savu izcelsmi, viņa attiecības ar mūsu "MILIE" un galamērķim.
26 musu “MILIE” licis visām tautām celties no vienām asinīm un dzīvot pa visu zemes virsu un nospraudis noteiktus laikus un robežas, kur tiem dzīvot, 
27 lai tie meklētu Viņus, vai tie Viņus varētu nojaust un atrast, jebšu Viņi nav tālu nevienam no mums. 
28 Jo Viņiem mēs dzīvojam un rosāmies, un esam, kā arī daži jūsu dziesminieki sacījuši: mēs arī esam Viņus cilts.(Ap.d. 17: 26-28)

Tas ir atbilde, kāpēc musu “MILIE” mīl pasauli.
Vārds "rase" šajā pantā ir grieķu vārds "genos" (no kura mēs saņemt mūsu vārdu ģenealoģiju), kas Strong ir grieķu leksikons definē kā "ģimene". Un ģimene ir "radiniekiem, radinieki vienas ģimenes". Jā, mēs esam no tās pašas rases, ģimeni, radiem un ģimeni mūsu "MILIE" Visuvaldītāji! Dažas citas versijas 28 Jo Viņiem mēs dzīvojam un rosāmies, un esam, kā arī daži jūsu dziesminieki sacījuši: mēs arī esam Viņus cilts.Apustuļu darbi 17:28

16 Kas kopējs ir Dieva namam ar elkiem? Jo jūs esat dzīvā DIEVA nams, kā DIEVS ir sacījis: Es viņos gribu mājot un viņu starpā staigāt, un Es būšu viņu DIEVS, un tie būs Mani ļaudis. 
17 Tāpēc aizeita no viņu vidus un nošķirieties no tiem, saka TIE “KUNGIE” musu “MILIE”, un neaiztieciet neko, kas ir nešķīsts, tad Es jūs pieņemšu. 
18 Tad Es būšu jums par Tēvu, un jūs būsit Man par dēliem un meitām, saka “TIE KUNGIE”, Visuvaldītāji. "(II Kor 6:16:18).
Vai esat kādreiz meditēja uz šīs dziļās patiesību? Mēs esam radinieki / ģimenes mūsu "MILIE"! Es varu izsekot savu ģenealoģiju, lai Joris De Rapalje Jansen, pirmā no četrām ģimenēm, lai sasniegtu salas Manhattan, New York 1623. Bet tas ir tikai 400 gadi. Visi no mums, kādu dienu mēs varēsim izsekot mūsu ģenealoģiju, lai tālāk Ādamu un Ievu, un tad mūsu "KUNGI" Almighties ģenealoģiju, Visuma radītāji un veidotāji cilvēcei. Tas nav grafiska valoda. Tas nav metafora. Tas nav garīga simbolisms. Mēs patiešām esam ģimene, rase un ģenealoģija no mūsu "Kungiem" Almighties!
Lūkas evaņģēlijs rāda ģenealoģiju par "YESHUA" caur Tēva viņas māti Mariju. Vai šī ģenealoģija beidzas ar Ādamu un Ievu? Nē, viņš to nedara. Lasīsim tā: Enosh dēls [Enohs], Seta dēls Adam dēls, Dieva Dēls."
Arī visi mūsu ģenealoģiju pieņemt mūs atpakaļ caur mūsu vecākiem, vecvecākiem, vecvecāki, utt, utt, līdz brīdim, kad mēs saņēmām mūsu lielo un patieso tēvu nevis Adam bet DIEVS! Mēs visi esam rase Dieva valstībā!

Kad māte dzemdē, viņa ir reproducēšanas, tiek dzemdībām personai, piemēram, viņa ir ražo personu viņas tēla un līdzības, un tāpēc šis bērns tagad ir rase no mātes, ģenealoģija, ģimenes, bērni, un ģimene. Tādā pašā veidā mūsu "MILIE", atveda cilvēci esamība. "Un mūsu" MILIE "sacīja Darīsim cilvēku pēc mūsu tēla un pēc mūsu līdzības, un .... Tāpēc es domāju, ka mūsu"MILIE "radīja cilvēku pēc" savu "pašu attēlu," savu "tēlu" viņi "izveidots viņam, vīrieti un sievieti "viņi" radīja ". (Genesis 1: 26.-27)
Lai gan tā ir taisnība, ka mēs pašlaik nedzīvojam kopā ar mūsu "MILIE" kā ģimene, tas ir, tomēr, ir fakts, ka mēs esam ģimenes mūsu "MILIE" biedri, ģimenes, un "viņiem" rases. Un tas ir tikai laika jautājums, līdz mēs visi esam vienoti kā viena ģimene:
" 2 Un es redzēju svēto pilsētu, jauno Jeruzālemi, nokāpjam no debesīm no Dieva, sagatavotu kā savam vīram greznotu līgavu. 
3 Un es dzirdēju stipru balsi no troņa sakām: "Redzi, Dieva mājoklis pie cilvēkiem, Viņš mājos viņu vidū, un tie būs Viņa ļaudis, un musu “MILIE” pats būs ar viņiem. "(Atkl 21: 2-3 ).

No hay comentarios.:

Publicar un comentario